Hallo, mag ik mij even voorstellen...

Ik ben Ann Backx, een dynamische en energieke vrouw van 59 jaar. Ondanks mijn leeftijd ben ik nog volop actief en geniet ik van elk moment dat het leven mij brengt.  

Terugblikkend op mijn jongere jaren, hield ik me bezig met vooral sportieve hobby's. Ik vond het fijn om actief te blijven door middel van hardlopen, wandelen en fitness. En hoewel ik altijd een creatieve geest heb gehad, ontbrak het mij aan de tijd om deze volledig tot bloei te laten komen. Intussen heeft mijn vrijetijdsleven echter een aanzienlijke verandering ondergaan, na jaren van fotografieopleidingen ben ik inmiddels een gediplomeerd fotograaf. Mijn grote liefde ligt in het domein van de natuurfotografie, waarin ik steevast mijn creatieve impulsen volg om ongewone en unieke invalshoeken te ontdekken.

Met meer dan voldoende talent en heel veel passie heb ik toegegeven aan de droom om natuurfotograaf te worden in bijberoep. Zo organiseer ik workshops, verkoop ik prints en houd ik foto exposities of neem eraan deel. Bovendien neem ik  regelmatig fotoshoots in de natuur (zoals Communie of Lentefeest, honden en paarden) op mij. 

Maar mijn liefde voor de natuur gaat verder dan alleen fotograferen: als vrijwilliger bij Natuurpunt draag ik actief bij aan het behoud van ons groene landschap. Ik volg zeker mijn passies en via de schoonheid van de natuur inspireer ik graag anderen om hetzelfde te doen!